Willow is een elegant en bijzonder ontwerp dat waarde toevoegt aan uw ruimte, geproduceerd met railprofielen gevormd met radii onder verschillende hoeken.

Terwijl de pergola aan de voorkant wordt ondersteund door de aluminium palen, biedt hij de mogelijkheid om aan de “muur” of “plafond” te worden gemonteerd door middel van speciale bevestingen en stalen draagconstructies aan de achterkant.

Het aluminium stroomprofiel, dat horizontaal op het product op de voorpaal is gepositioneerd, vangt het stromende water op en voert het af via speciale waterafvoeren.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Willow moet worden gemonteerd met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren. 

De helling
is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Willow heeft een elegant en flitsend ontwerp dat u zeer comfortabel kunt gebruiken in zowel persoonlijke als commerciële ruimtes.

Speciale straalvormige railprofielen zorgen voor diepte en een gedistingeerde uitstraling van uw woonruimte.

Hoewel Willow kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module, kunnen ze ook worden gebruikt als “multiple” door meerdere pergola’s in de gewenste richting te combineren.

 

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor Willow-productie zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale uitzetting
C: Hoogte voorstijl
D: Hoogte rugleuning systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Cedrus heeft “1” teruglopende steken nodig voor elke 32 m2 stof.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.