Verlass Glass Systems is de oplossing die Sunset Veranda speciaal heeft gebracht voor de integratie van glassystemen in pergola-systemen.

Verlass Glass Systems is een gemotoriseerd en gecontroleerd glassysteem dat in een verticale as werkt.

Onze Verlass Guillotine-systemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in onze pergolaproducten en vormen een complementair product in termen van zowel ontwerp als functionaliteit.

Met zijn flexibele en aanpasbare constructiestructuur kunt u het echter veilig toepassen op elk gebied dat u nodig heeft.

Het systeem wordt geïnstalleerd door montage op de railprofielen aan de zijdelen van de ramen met 2 of 3 vleugels.

De motorkast bovenin het systeem opent en sluit het systeem door middel van stalen kettingen en tandwielen.

Verlass guillotineglassystemen lopen ver voor op andere systemen met hun unieke balansoptie die tot “3,5 cm” reikt in hellende vloeren.

Bij het systeem bestaande uit twee kettingen heeft elke ketting een draagvermogen van 1800 kg.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Modellen

Verlass guillotineglassystemen worden u aangeboden met de modellen “Albatro” en “Cormorano”.

Gebruik

Zowel Albatro als Cormorano zijn betrouwbare systemen die u vele jaren van dienst zullen zijn binnen uw beoogde gebruik en budget.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Of het nu in commerciële gebieden is, zoals restaurants, cafés of bars.. Als je wilt, maak je het verschil in je huis met zijn functionele en zeer stijlvolle design.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Verlass systemen zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale hoogte

Grenzen

Glazen Schuifwanden

Deze product volledig glazen schuifdeur is gebaseerd op een uiterst compact en lichtgewicht aluminium profielsysteem voor de acceptatie van uitgebreide
glaselementen. Het systeem is leverbaar met 2, 3, 4 of 5 sporen. De enkele panelen lopen op kogelgelagerde rollen en zijn voorzien van dragers, die tijdens het sluiten automatisch het volgende paneel trekken. 

De vergrendeling gebeurt meestal automatisch met het vergrendelingsbeslag op binnenglas.

Alle beweegbare panelen zijn aan de onderzijde voorzien van in hoogte verstelbare kwaliteitsrollen en kunnen daardoor gemakkelijk in de gewenste positie worden gebracht.
Alle panelen in deze constructie zijn afzonderlijk verplaatsbaar. Eerste paneel kan worden voorzien van een slot vanaf drie plaatsen en een handvat van het merk
Hoppe.

Opvouwbaar glas

Vouwdeuren en deur- en raamsystemen bestaande uit thermisch onderbroken aluminium profielen, leverbaar in gewenste afmetingen en geschikt voor allerlei
toepassingen.
De vouwdeur kan optioneel naar binnen of naar buiten worden geklapt. Het kan naar links of naar rechts of vanuit het midden worden geopend. Het eerste paneel kan als deur worden uitgevoerd en optioneel worden voorzien van binnen-buiten deurkruk. Dit systeem is beschikbaar voor vouwdeuren, enkele en dubbele paneeltoepassingen met enkele en dubbele openingen, schrijnwerksystemen met breek- en schuine kastconstructie, enkele en dubbele deuren.
Hoogwaardige verstelbare rollen garanderen het comfort van vouwdeuren. Niet-drempelloze (ingebedde rail) functie van vouwdeurpanelen, biedt een visueel voordeel en verhoogt de passveiligheid. Het sluitsysteem voor enkele en dubbele paneeldeuren kan optioneel worden besteld met binnen-buitenkruk, driepuntssluiting en deurdranger.