Air-Free is een pergola van het "bioklimatische" intrekbare type.

Met de aluminium panelen waaruit het plafond bestaat, kunt u een open, gesloten of halfopen plafondconstructie creëren door heen en weer te bewegen met een motor en een veermechanisme die in het systeem zijn geïntegreerd.

De hoeken die u in de plafondpanelen krijgt, geven u tegelijkertijd bescherming, ventilatie, warmte en lichtregeling.

Air-Free biedt u een uitstekende optie wanneer u uw pergola volledig wilt openen.

Bovendien zullen polystyreenprofielen die volgens uw verzoek aan het systeem worden toegevoegd, perfect zorgen voor zowel “warmte” als “geluidsisolatie” in plafondpanelen.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

 

Air-Free 

Bioklimatische terrasoverkapping kan worden geplaatst zonder enige buiging en op volledig zelfstandige basis of met een wandmontage. 

Bij deze modellen is er dan geen helling nodig bij de montage, want het water vloeit dan af via speciale kanalen in de palen.

Gebruik

Air-Free
Deze terrasoverkapping heeft een stijlvol en robuust ontwerp dat u zowel in persoonlijke als commerciële ruimtes kunt gebruiken.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Dankzij het innovatieve ontwerp en de mogelijkheden die het creëert in het gebruik van ruimtes, creëert het ruimtes om die met plezier te beleven zijn.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Air-Free  zijn als volgt:

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

A: breedte

B: uitval

C: hoogte

Gebruiksvoordelen

 

In ons Air-Free product bieden de aluminium panelen die het plafond creëren en openen en sluiten tussen 0 en 55 graden u onbeperkte gebruiksvrijheid:

Air-Free kan op eigen voeten worden gemonteerd als een op zichzelf staand product of kan worden geïnstalleerd met speciale dragers in wand- of onder het plafond.

Het Air-Free model zorgt ervoor dat het gebied dat u nodig heeft volledig wordt bedekt door de installatie van het gewenste aantal en de richting van het product naast elkaar.

Eveneens heeft u de mogelijkheid om een geïntegreerde Verlass Glassysteem en of geautomatiseerde zip-gordijnen aan toe te voegen.

Deze opties zijn volledig naar wens en smaak in te richten.

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Air-Free heeft “1” bergopwaartse paal nodig voor elke 18 m2 oppervlakte.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u in andere pergola’s kunt zien tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Air Free Bioklimatische Luxe Terrasoverkapping

4 Videos

Sunset Veranda BV is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.