Air-Fix is een overkapping dat speciaal is ontworpen voor gebruik in woongebieden als wintertuinconcept.

Bij Air-Fix wordt het dak vervaardigd met “Dubbel Glas”.

Hij kan zelfstandig op eigen voeten worden geïnstalleerd, of het nu een verlengstuk van uw huis is of in uw tuin.

Dubbele beglazing die samen het dakconcept vormen, integreren u met uw omgeving met hun transparante of doorschijnende oppervlakken en zorgen voor een aangename leefruimte.

Air-Fix kan worden ingericht als een complete wintertuin met zijruiten en deursystemen die in het product worden geïntegreerd.

Bovendien voldoet Air-Fix aan uw behoeften voor een onbeperkt aantal woonruimtes, zoals terras, parkeerplaats, hobbyhuis.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Air-Fix moet worden gemonteerd met een minimale helling van 4 graden van achteren naar voren.

De helling is het basiselement dat het water in de goten laat stromen zonder zich op te hopen op het dak en van daaruit via afwatering afvoert.

Gebruik

Air-Fix heeft een stijlvol en robuust ontwerp dat u zeer comfortabel kunt gebruiken in zowel persoonlijke als commerciële ruimtes.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Dankzij het innovatieve ontwerp en de mogelijkheden die gepaard zijn, creëert het ruimtes die met plezier te beleven zijn.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Air-Fix zijn als volgt:

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

A: breedte
B: uitval

C: hoogte voorstijl

D: hoogte achterstijl

Gebruiksvoordelen

Air-Fix is ​​de perfecte oplossing voor uw behoeften, zowel snel als economisch, met zijn kosteneffectieve en installatietijd van niet meer dan een paar uur.

In tegenstelling tot zijn Air-Fix tegenhangers, is dit het eerste systeem met een daktoepassing met “dubbele beglazing”.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Air-Fix is ​​het eerste wintertuinconcept dat als “radiusdak” kan worden geproduceerd.

Dankzij het gemak van verwarmen en koelen van de dubbele beglazingstechnologie kunt u genieten van een aangename tijd in zowel comfort als een milieuvriendelijke leefruimte.

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Air-Fix heeft “1” rechte paal nodig voor elke 18 m2 oppervlakte.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-industrie is dit
het enige pergolasysteem met de “DISASTER DISCHARGE” -functie . Het probleem van overstroming dat u in andere pergola’s kunt zien tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Sunset Veranda BV is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.