Air-Cloud is een pergola van het "bioklimatische" type die enkel rond zijn eigen as open en toe gaat.

Met de aluminium panelen waaruit het plafond bestaat, kunt u een open, gesloten of halfopen plafondconstructie creëren door om zijn eigen as te draaien door middel van een in het systeem geïntegreerde motor.

De hoeken die u in de plafondpanelen krijgt, geven u tegelijkertijd bescherming, ventilatie, warmte en lichtregeling.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bovendien zorgen polystyreenprofielen die naar wens aan het systeem worden toegevoegd voor een perfecte “warmte” en “geluidsisolatie” in plafondpanelen.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Air-Cloud terrasoverkapping kan worden geplaatst zonder enige buiging en met een wandmontage of op volledig zelfstandige basis.

Dankzij het ontwerp van de waterplafondpanelen wordt het water overgebracht naar de verborgen beekprofielen en van daaruit via palen op de grond.

Gebruik

De Air-Cloud terrasoverkapping heeft een stijlvol en robuust ontwerp dat u zowel in persoonlijke als commerciële ruimtes kunt gebruiken.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Dankzij het innovatieve ontwerp en de mogelijkheden die het creëert bij het gebruik van ruimtes, creëert het ruimtes waar je met plezier kunt vertoeven.

Eveneens heeft u de mogelijkheid om een geïntegreerde Verlass Glassysteem en of geautomatiseerde zip-gordijnen aan toe te voegen.

Deze opties zijn volledig naar wens en smaak in te richten.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Air-Cloud zijn als volgt:

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

A: breedte

B: uitval
C: hoogte

Gebruiksvoordelen

In ons Air-Cloud product bieden de aluminium panelen die het plafond creëren en om hun eigen as tussen 0 en 124 graden bewegen, u onbeperkte gebruiksvrijheid.

Air-Cloud kan worden geïnstalleerd als een op zichzelf staand product op eigen voeten of kan worden geïnstalleerd met speciale dragers in wand- of onder het plafond.

Met het Air-Cloud model kunt u het gebied dat u nodig heeft volledig afdekken door het gewenste aantal en de gewenste richting van producten naast elkaar te installeren.

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Air-Cloud heeft “1” rechtopstaande paal nodig voor elke 18 m2 oppervlakte.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-industrie is dit
het enige pergolasysteem met de “DISASTER DISCHARGE” -functie . Het probleem van overstroming dat u in andere pergola’s kunt zien tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Sunset Veranda BV is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.