Deze product is een speciale pergola die het uiterlijk geeft van een “boog” met rails die een volledige radius krijgen, verbonden met de gelijke lengtes van zowel voor- als achterkant.

Deze pergola heeft twee aparte beekprofielen die zowel aan de voorkant als aan de achterkant onafhankelijk functioneren, en de behoefte aan waterafvoer door de boogconstructie wordt van beide kanten gelijkelijk voorzien.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Selvi kan worden geproduceerd in alle gewenste radiusgraden volgens productafmetingen en uw smaak. In dat opzicht is Selvi een heel bijzondere pergola.

De helling is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Selvi is een elegant ontwerp dat u zeer comfortabel kunt gebruiken in zowel persoonlijke als commerciële ruimtes.

Dankzij zijn onafhankelijke structurele kenmerken is Selvi de perfecte oplossing om al je open ruimtes die je nodig hebt om te vormen tot elegante woonruimtes.

Deze terrasoverkapping biedt visueel een ruime en open ruimte omdat er geen extra helling in beide richtingen nodig is .

De bijdrage van de afgeronde plafondstructuurverlichting zal u een uniek genot geven.
Wanneer u de ruimtes die u met Selvi creëert combineert met guillotine-, vouw- en schuifglassystemen, krijgt u een unieke plek die u zowel in de zomer als in de winter zult gebruiken.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Selvi zijn als volgt:

A: Hoogte voorstijl
B: Totale uitzetting
C: Totale breedte
D: Hoogte midden systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Selvi heeft “1” steek nodig voor elk weefseloppervlak van 32 m2.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.