Sekoya wordt in principe gemaakt met een speciale ondersteuningsconstructie op stalen palen.

De pergola is op deze middelste ruggengraat gemonteerd met speciale stalen hangeronderdelen die over de draagrailprofielen zijn verbonden.

Een uitgesproken esthetiek wordt gegeven aan de draagrails met speciale radiusgraden die naar uw smaak kunnen worden gevormd.

De staalconstructie zal u jarenlang vol vertrouwen van dienst zijn dankzij de materialen van 100x100x3 mm, 100x150x4 mm en 200x200x5 mm, die worden bepaald aan de hand van de productafmetingen

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

SEKOYA moet worden gemonteerd met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren.

De helling is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

SEKOYA wordt u gepresenteerd als een unieke en zeer stijlvolle oplossing, vooral in gebieden waar directe ondersteuning aan de voorkant niet mogelijk is, maar waar grote oppervlakken moeten worden bedekt.

Omdat het SEKOYA-model geen noppen heeft die worden gebruikt voor de afvoer van water, is waterafvoer mogelijk met kettingen die aan de zijkanten van de beek worden bevestigd of door het water vrij te laten vallen.

SEKOYA kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module of kan worden gebruikt als “multiple” door meer dan één pergola samen te brengen in de gewenste richting.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Carpe zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: totale opening
B1: Totale opening
C: Hoogte voorstijl
C1: Hoogte voorstijl
D: Systeem midden hoogte

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screen

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Sequoia heeft  “1” steek nodig voor elk weefseloppervlak van 32 m2.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.