Met Pino kan de pergola aan de muur of het plafond in uw bestaande ruimte worden gemonteerd met zijn speciale stalen ophangdelen die over de draagrailprofielen van de pergola worden bevestigd, zonder dat er een paalsteun aan de voorkant nodig is .
Het horizontaal op het product geplaatste aluminium stroomprofiel vangt het stromende water op en voert het af via speciale kettingafvoeren.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

De pino moet worden gemonteerd met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren.
De helling is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Pino wordt u gepresenteerd als een unieke en stijlvolle oplossing, vooral in beperkte ruimtes waar directe ondersteuning aan de voorkant niet mogelijk is.

Omdat er bij het Pino-model geen pilaren worden gebruikt voor waterafvoer, is waterafvoer mogelijk met kettingen die aan de zijkanten van de beek worden verbonden of door vrij te vallen van water.

Pino kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module, of kan worden gebruikt als “meervoudig” door meer dan één pergola in de gewenste richting samen te brengen.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van pino zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale uitbreiding
C: Hoogte voorstijl
D: Hoogte rugleuning systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screen

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Pino heeft “1” steek nodig voor elk weefseloppervlak van 32 m2.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.