Oxia

Oxia

Op de voorste paal vangt het aluminium stroomprofiel, dat horizontaal op het product is gepositioneerd, het water op dat door de helling stroomt en voert het af via speciale waterafvoeren. Biedt de mogelijkheid om gebruikt te worden.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

De Bosso moet worden gemonteerd met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren.

De helling
is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Bosso wordt u gepresenteerd als een unieke en zeer stijlvolle oplossing, vooral in beperkte ruimtes waar directe ondersteuning aan de voorkant niet mogelijk is.

Omdat het Bosso-model geen bouten heeft die worden gebruikt voor waterafvoer, is waterafvoer mogelijk met kettingen die aan de zijkanten van de stroom worden bevestigd of door het water vrij op de grond te laten vallen.

Omdat Bosso kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module, kan het ook worden gebruikt als “meervoudig” door meer dan één pergola in de gewenste richting te combineren.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Bosso zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale uitzetting
C: Hoogte voorstijl
D: Hoogte rugleuning systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset AS u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Oorsprong; verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules herkomst is Turkije.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset AS u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. In Turkije en in de wereld “3” optie alleen kans in AS SUNSET …

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

“RIGHT OF DIM” Sunset AS is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften,

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Bosso heeft “1” steek nodig voor elk 32 m2 stofoppervlak.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Sunset AS is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.