OXIA is in feite een “bidirectioneel” product ondersteund door een stalen frame en gebruikt om brede openingen af ​​te dekken.

Radius-gestructureerde rails geven uw product zowel optisch als in de plafondhoogte extra volume en perfectioneren de dieptewaarneming van uw kamer.

De middelste rug bestaat uit horizontale en verticale steunen van 100 x 100 x 3 mm, 100 x 15 x 4 mm en 200 x 200 x 5 mm qua productafmetingen. Deze kiel is stevig aan de grond bevestigd met stalen platen en betonnen ankers.

De planken, gemonteerd op de hoofdconstructie van het OXIA-staal, zijn onder een bepaalde hoek naar voren hellend en de constructie wordt voltooid door de verbinding met aluminium steunstaven.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Stroom-en waterafvoercapaciteit

Sunset is de enige in de branche die de “DISASTER DISCHARGE” aanbiedt
Het is het enige pergola-systeem dat het overloopprobleem met “DISASTER DISCHARGE” in geval van plotselinge en zeer hevige regenval elimineert.
Dit betekent dat uw woonomgeving geen hinder ondervindt van overstromingen.

Groef: 1,49 L / S
Afvoer: 1,20 L / S
Afvoerbehoefte: 32m² / stuk
(Bij zware regen 0,031 liter per uur)

Toepassing

Het kan zowel in de privésector als in commerciële ruimtes worden gebruikt. Het heeft een stijlvol en solide ontwerp.

OXIA kan worden vervaardigd en gebruikt als een enkele module, of het kan worden gebruikt als een “multiple” door meerdere pergola’s in de gewenste richting te combineren.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Oxia zijn als volgt:

A: Totale breedte

B: Totale uitzetting

B1: Totale uitzetting

C: Hoogte voorstijl

C1: Hoogte voorstijl

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Kleding stof


Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

 

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.