Oliva is een elegant en speciaal ontwerp dat waarde toevoegt aan uw ruimte, geproduceerd met railprofielen gevormd met radiussen onder verschillende hoeken.

Terwijl Oliva aan de voorkant van de pergola wordt ondersteund door aluminium palen, maken de stalen palen in dezelfde afmeting als de horizontale constructie die onder de staalconstructie van 100x100x3 mm, 100x150x4 mm of 200x200x5 mm aan de achterkant is geplaatst, het product onafhankelijk zonder enige ondersteuning van welke constructie dan ook.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het aluminium stroomprofiel, dat horizontaal op het product op de voorpaal is gepositioneerd, vangt het stromende water op en voert het af via speciale waterafvoeren.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Oliva dient gemonteerd te worden met een minimale helling van 9 graden van achteren naar voren. 

De helling is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Oliva heeft een elegant en flitsend ontwerp dat u zeer comfortabel kunt gebruiken in zowel persoonlijke als commerciële ruimtes.

Dankzij zijn onafhankelijke structurele kenmerken is Oliva de perfecte oplossing om al je open ruimtes die je nodig hebt om te vormen tot elegante woonruimtes.

Oliva kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module of kan worden gebruikt als “multiple” door meer dan één pergola in de gewenste richting samen te brengen.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Oliva zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale uitzetting
C: Hoogte voorstijl
D: Hoogte rugleuning systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Oliva heeft  “1” rolsteek nodig voor elke 32 vierkante meter stofoppervlak.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.