Terwijl Cedrus steun krijgt van de aluminium palen aan de voorkant van de pergola, biedt het de mogelijkheid om aan de “muur” of “plafond” te worden gemonteerd door middel van speciale bevestigingen en stalen steunconstructies aan de achterkant.

Op de voorste paal vangt het aluminium stroomprofiel, dat horizontaal op het product is gepositioneerd, het water op dat door de helling stroomt en voert het af via speciale waterafvoeren.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Cedrus moet worden gemonteerd met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren.

De helling is het belangrijkste element waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op het weefsel te verzamelen en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Cedrus
heeft een stijlvol en robuust ontwerp dat u zowel in persoonlijke als commerciële ruimtes kunt gebruiken.

Het zal u vele jaren van dienst zijn als een economisch en stijlvol product met zijn “wand” en “plafond” montagemogelijkheden en lage kosten per m2.

Cedrus kan worden geproduceerd en gebruikt als een enkele module, of kan worden gebruikt als “multiple” door meerdere pergola’s in de gewenste richting te combineren.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Cedrus zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale uitzetting
C: Hoogte voorstijl
D: Hoogte rugleuning systeem

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Cedrus heeft “1” teruglopende steken nodig voor elke 32 m2 stof.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart  naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.