Carpe is in feite een “bidirectioneel” product ondersteund door een stalen kiel en gebruikt om brede openingen af ​​te sluiten.

De Middle Backbone bestaat uit horizontale en verticale dragers van 100x100x3 mm, 100x150x4 mm en 200x200x5 mm in verhouding tot de productafmetingen.

Deze kiel wordt stevig aan de vloer bevestigd door middel van stalen platen en betonnen ankers.

De rails die op de stalen hoofdconstructie van Carpe zijn gemonteerd, hellen onder een bepaalde hoek naar voren en de constructie wordt voltooid door verbinding te maken met de aluminium draagstokken.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

De carpe moet met een minimale helling van 6 graden van achteren naar voren worden gemonteerd. 

De helling is het basiselement waardoor het water in de goten kan stromen zonder zich op te hopen op het weefsel en van hieruit via drainage kan worden afgevoerd.

Gebruik

Dankzij het speciale en robuuste ontwerp is Carpe ontworpen om te voldoen aan uw “grootschalige” ruimtebehoeften zoals trouwzalen, restaurants, cafés.

Wanneer u de ruimtes die u met Carpe creëert combineert met guillotine-, vouw- en schuifglassystemen, krijgt u een unieke plek die u zowel in de zomer- als in de wintermaanden zult gebruiken.

In vergelijking met andere vaste constructies, zal uw investering een uitstekende waarde hebben met zijn productie- en montagesnelheid, lage kosten en bovendien de gratis gebruiksmogelijkheden die worden geboden door de door u gekozen pergola.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Carpe zijn als volgt:

A:   Totale breedte
B:   Totale opening
B1: Totale opening 
C:   Hoogte voorstijl
C1: Hoogte voorstijl 
D:   Systeem midden hoogte

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Geïntegreerde zip-screens en glazen schuifwanden

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Carpe heeft “1” teruglopende steek nodig voor elk 32 m2 stofoppervlak.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

 

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.