Aine is een speciaal onderdeel van onze pergolafamilie dat alleen is ontworpen voor gebruik in de zomer.

In tegenstelling tot andere modellen wordt de Aine volledig hellingloos vervaardigd.

Nogmaals, afgezien van de andere modellen, heeft het geen stroomprofiel nodig om water af te voeren aan de voor- en achterkant.

Helling en maatvoering

Grenzen en windweerstand

Stroom- en waterevacuatie

Motor

Aluminium

Helling

Aine heeft een recht productconcept dat zonder helling wordt geproduceerd.

De regen die erop valt wordt door middel van een speciaal gevormd doek aan de zijkant afgevoerd en van daaruit naar de grond door middel van afvoerpalen.

Gebruik

Omdat Aine geen volledig gesloten product is, wordt het vooral gebruikt in persoonlijke en commerciële ruimtes in zomerse gebieden.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het uiterst esthetische ontwerp dat met speciale snij- en naaimethoden op de stof is gegraveerd , zal u plezier bezorgen.

Maatvoering

De afmetingen die nodig zijn voor de productie van Aine zijn als volgt:

A: Totale breedte
B: Totale opening
C: Hoogte van de voorstijl

Verlichting

Gezien de waarde die verlichting toevoegt aan de uitstraling van het product, biedt Sunset Veranda u de meest unieke en uitgebreide verlichtingsopties in de branche.

Verlichtingsarmaturen die gebruikt worden in onze producten zijn milieuvriendelijke ledmodules.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met “TRIPLE LIGT” biedt Sunset Veranda u de mogelijkheid om een ​​van de verlichtingsmodellen te kiezen die het beste bij uw leefruimte passen. Met uw keuze kunt u uw product meer personaliseren. U kunt kiezen uit 3 opties zoals op de foto.

“RIGHT OF DIM” Sunset Veranda is er trots op u de Dimmer-optie als standaard aan te bieden. U hoeft niet langer honderden euro’s verschil te betalen voor uw dimmerbehoeften.

Stroom- en waterafvoercapaciteit

Aine heeft steek “1” nodig voor elk weefseloppervlak van 32 m2.

RAMPEN

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als primeur in de Sunset Pergola-sector is dit
het enige pergolasysteem met de functie “DISASTER DISCHARGE” . Het probleem van overstroming, dat u kunt zien in andere pergola’s tijdens plotselinge en zeer zware regenval, wordt geëlimineerd met “DISASTER DISCHARGE”, uw leefruimte wordt niet beïnvloed door rampen.

Kleding stof

Sunset Veranda is een werkpartner van Sioen, de grootste en hoogste kwaliteit PVC-doekproducent ter wereld.

Alleen Sunset Veranda presenteert de breedste kleuren- en designkleurenkaart naar de smaak van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de stofalternatieven die elk jaar worden vernieuwd, de kleur en het ontwerp zult vinden die heel goed bij uw woonruimte passen.

 

Sunset Veranda is een door EXPERT gecertificeerde dealer van Somfy, ’s werelds beste motorfabrikant. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Somfy, ’s werelds belangrijkste fabrikant van buismotoren, zorgt ervoor dat ons product u jarenlang onverantwoordelijk van dienst is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Somfy Motor en Somfy Remote Controls hebben een garantie van “5” jaar.